• NUO AMATO PRIE VERSLO PROGRAMOS
METODIKOS AUTORIUS IR LEKTORIUS

NERIUS JASINAVIČIUS

VERSLO EFEKTYVUMO KONSULTANTAS, SERTIFIKUOTAS TOC IR LEAN EKSPERTAS
Vadovų kurso “Nuo amato prie verslo” sudarytojas, lektorius. Veiklos procesų tobulinimo konsultacinės kompanijos „TOC sprendimai“ steigėjas ir valdantysis partneris.

Savo darbinę karjerą pradėjęs dar pirmajame universiteto kurse, jis įgavo įvairiapusę patirtį skirtinguose verslo sektoriuose: finansiniame, gamybiniame, paslaugų bei kt. 2004 metais įsteigė konsultacinę kompaniją „TOC sprendimai“, kuri specializuojasi organizacijų efektyvumo ir pelningumo didinime. Nerius kartu su kolegomis konsultavo virš 100 Lietuvos, Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Ukrainos, Rusijos, Moldovos, Rumunijos, Lenkijos, Belgijos, Anglijos kompanijų. Jo vedamuose mokymuose ir seminaruose dalyvavo daugelis žinomų Lietuvos ir užsienio įmonių. Kaip kviestinis pranešėjas dalyvauja įvairiose organizacijų efektyvumo konferencijose Lietuvoje, Vokietijoje, JAV, Kinijoje bei kitose šalyse.

Sertifikuotas Apribojimų teorijos praktikas, specializuojasi TOC ir LEAN taikyme įmonės valdyme tokiose srityse kaip gamyba, projektinė aplinka, paslaugos, prekyba, pardavimų ir rinkodaros valdymas, strategija ir taktika. Nerius yra apdovanotas Apribojimų Teorijos Praktikų Asociacijos apdovanojimu už neeilinius rezultatus taikant Apribojimų Teoriją organizacijose.

Nerius Jasinavičius buvo Koncerno „Achemos grupė“ nepriklausomas valdybos narys, generalinis direktorius, UAB "Lietpak" vykdantysis direktorius. Taip pat keleto įmonių valdybų narys ir pirmininkas.

Šios programos autorius yra daugelio straipsnių apie veiklos efektyvumą autorius. Taip pat jis yra pirmosios lietuviškos verslo sisteminimo knygos „Nuo Amato prie Verslo. Pradžia“ autorius.

Nerius Jasinavičius yra baigęs Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto buhalterinės apskaitos ir audito specialybę (bakalauro ir magistro studijos). Vėliau tobulinosi Edinburgo universiteto verslo mokykloje, kur yra gavęs Verslo administravimo magistro (MBA) laipsnį.
Verslininkams amatininkams, pristatome specialų praktinį kursą „LAIMINGAS SOLOPRENERIS“, KURĮ SUDARO 8 SUSITIKIMAI (PO 3,5 VAL.) ON-LINE RĖŽIMU